slusaonica01
livestream01

Radio Pag Palaca Matasovic radovi

Počeli su radovi na Palači Matasović na Trgu Petra Krešimira IV. u Pagu. Zgrada je napuštena i u jako lošem stanju, opasna je za prolaznike i za početak će se postaviti tunel od dasaka, a prostor zatvoriti i sve počistiti. Sljedeći korak je ispitivanje statičkog stanja zgrade.


"U naredne dvije godine Grad će raditi na izradi projektne dokumentacije za rekonstrukciju i adaptaciju zgrade i odrediti buduću namjenu prostora," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.
Grad Pag je, nakon dugotrajnih pregovora s Državnim odvjetništvom, Ministarstvom državne imovine, Ministarstvom financija, Agencijom za otkup stanova i ostalim institucijama, postao vlasnik Palače Matasović, što je bio i preduvjet za početak radova.

Josip Portada
Foto: Ivana Palčić

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK