slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Za boravka ministra Gorana Marića Gradu Pagu, gradonačelnik Ante Fabijanić je ministra upoznao sa stanjem ostataka nekadašnje palače Vida Matasovića na Trgu Petra Krešimira IV. koja je, kako je rekao gradonačelnik Fabijanić, u ruševnom stanju i predstavlja opasnost za građane i turiste.

Gradonačelnik je obavijestio ministra kako gradska uprava Grada Paga tu zgradu želi urediti za namjenu koja bi bila korisna Gradu Pagu. Ministar Marić je rekao kako bi upravo nekadašnja palača Vida Matasovića mogla biti slijedeća za rješavanje, nakon kule Skrivanat i tvrđave Fortica. Gradonačelnik Fabijanić je rekao kako vjeruje u suradnju s ministrom Marićem kada se bude rješavao problem nekadašnje palače Matasović.
"Tu zgradu moramo riješiti, nalazi se u središtu grada Paga i ovakva kakva je sada opasna je za naše građane. Vjerujem kako ćemo uskoro uspjeti u rješavanju problema palače Matasović," rekao je gradonačelnik Fabijanić.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK