slusaonica01
livestream01

U uredu gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića održan je prijem za članove STK-a Pag koji su na 7. prvenstvu Jadranskih otoka u stolnom tenisu osvojili su čak 7 medalja.

Na prijemu su bili predsjednik kluba Željko Cik, ravnateljica Osnovne Škole Jurja Dalmatinca Pag Željka Zubović, treneri i osvajači medalja, a čestitke su im uputili gradonačelnik Fabijanić i zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić.
"Među renomiranim stolnoteniskim klubovima sa Korčule i Krka, naš klub uspio je osvojiti sedam odličja. Ovaj uspjeh nije slučajan. On je prije svega rezultat upornog rada i treniranja u našoj školi stolnog tenisa koja ove školske godine ima upisana 32 polaznika. Ničega ovoga ne bi bilo bez podrške Osnovne škole Jurja Dalmatinca i Grada Paga. - rekao je Željko Cik.
Medalje su po kategorijama osvojili: Luka Novak - zlato, Petar Puljić - srebro (početnici ) , Patrik Puljić-srebro (najmlađi kadeti) , Luka Bukša- srebro, Roko Maržić-bronca ( mlađi kadeti) , Maja Jovanović- zlato (kadeti) iBožidar Donadić- srebro (veterani) .

20181018092224
20181018090830

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK