slusaonica01
livestream01

Pod predsjedanjem predsjednice Gradskog vijeća Grada Novalje Vesne Šonje Allene u Gradskoj vijećnici Grada Novalje održana je 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Novalje.

Na dnevnom redu sjednice bilo je jedanaest točaka i to: Izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje siječanj – srpanj 2018.godine, Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Novalje za 2018. godinu, Izvršenje Plana razvojnih programa za razdoblje 01. 01. – 30.06. 2018.godine, Izvješće o obavljenoj financijskoj reviziji Grada Novalje za 2017. godinu, Prijedlog Odluke o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjerama za uklanjanje odbačenog otpada na području Grada Novalje, Prijedlog Odluke o donošenju Urbanističkog plana uređenja dijela ugostiteljsko-turističke zone Boškinac, Prijedlog Odluke o izradi II. Izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja naselja Stara Novalja, Prijedlog Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja luke otvorene za javni promet županijskog značaja – luka Drljanda, Prijedlog Odluke o stipendiranju učenika i studenata Grada Novalje koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, Prijedlog Odluke o potvrđivanju obuhvata poduzetničke zone „Čiponjac“ i Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o osnivanju poduzetničke zone Zaglava – Prozor.
Sve točke dnevnog reda su prihvaćene.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK