slusaonica01
livestream01

katine3

Danas je održan radni sastanak između gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića i pomoćnika ravnatelja Lučke kapetanije Zadarske županije Vedrana Zrilića te izvođača radova na temu uređenja lučice Katine u Pagu. Sastanak je održan na mjestu izvođenja radova, u lučici Katine, gdje je dogovoreno da će radovi na izgradnji obalnog zida početi u ponedjeljak 22. listopada.


" U suradnji s Gradom Pagom ovaj projekt je napravljen kroz tri projekta ili faze. Sada pristupamo sanaciji obalnih zidova i izgradnji pontona ukupne vrijednosti 5 milijuna kuna od čega sanacija zidova iznosi 3,5 milijuna kuna, a izgradnja pontona 1,5 milijun kuna. Radovi počinju u ponedjeljak i krajem mjeseca već bi prvi ponton mogao biti postavljen. Radovi će trajati oko 4 mjeseca. Molimo vlasnike brodica da kao i prosli put izmjeste svoje brodice kako bi mogli neometano raditi. " - rekao je Zrilić.
Gradonačelnik Grada Paga iskazao je veliko zadovoljstvo što radovi ubrzo počinju i napomenuo kako je ovo za Pag iznimno važan projekt.
" Danas su došli svi izvođači. Napokon ide postavljanje pontona i izgradnja novih zidova te kompletno uređenje lučice Katine. Cijeli projekt je vrijedan 7 milijuna kuna, a financira ga u potpunosti Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture. Krećemo ubrzo i u izradu projektne dokumentacije za našu staru rivu od mosta do početka gradske plaže jer je ta riva dosta propala. Kroz idućih godinu do dvije očekujemo realizaciju i toga projekta." - rekao je Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK