slusaonica01
livestream01

Na 7. prvenstvu Jadranskih otoka u stolnom tenisu, koje se ovog vikenda održavalo u Malom Lošinju, među 100-tinjak natjecatelja sudjelovalo je i njih 20-ak iz Stolnoteniskog kluba Pag.

Stolnoteniski klub Pag se natjecao u kategorijama početnika, najmlađih kadeta, mlađih kadeta, kadeta, seniora i veterana, a osvojili su čak 7 medalja.
Zlato je u kategoriji početnika osvojio Luka Novak, a srebro Petar Puljić. Za najmlađe kadete srebro je osvojio Patrik Puljić. Među mlađim kadetima srebro je osvojio Luka Bukša, a broncu Roko Maržić.
Za kadetkinje je zlato osvojila Maja Jovanović. U kategoriji Veterana srebro je osvojio Božidar Donadić.
"Među renomiranim stolnoteniskim klubovima sa Korčule i Krka, naš klub uspio je osvojiti sedam odličja. Ovaj uspjeh nije slučajan. On je prije svega rezultat upornog rada i treniranja u našoj školi stolnog tenisa koja ove školske godine ima upisana 32 polaznika. - kažu iz Stolnoteniskog kluba Pag.
Iz Stolnoteniskog kluba zahvalili su OŠ Jurja Dalmatinca iz Paga koja im omogućava treninge četiri puta tjedno u školskoj dvorani.
Zahvalu su željeli uputiti i Gradu Pagu, gradonačelniku Anti Fabijaniću i dogradonačelniku Davoru Fabijaniću, Turističkoj zajednici grada Paga i Komunalnom društvu Pag koji su svojim pokroviteljstvima, sponzorstvima i donacijama ublažili trošak odlaska na 7.prvenstvo Jadranskih otoka u Malom Lošinju.
Osvojene medalje po kategorijama :
POČETNICI:
-Luka Novak - zlato
-Petar Puljić - srebro
NAJMLAĐI KADETI
-Patrik Puljić-srebro
MLAĐI KADETI
-Luka Bukša- srebro
-Roko Maržić-bronca
KADETKINJE
-Maja Jovanović- zlato
VETERANI:
-Božidar Donadić- srebro

stk-pag-1
stk-pag-1-6
stk-pag-1-4
stk-pag-1-5
stk-pag-1-3
stk-pag-1-2
stk-pag-1-1

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK